Gezocht enthousiaste leden m/v-

La Mouche is een gedreven en enthousiaste kleine vereniging voor (amateur) schutters. De in 1984 opgerichte vereniging heeft een uitstekende reputatie in de schietsport. Alles is erop gericht om dit in de toekomst verder te continueren en uit te breiden.

De vereniging komt 35 keer per jaar op vrijdagavond van 19.00 - 22.00 bij elkaar in Creil. Buiten het feit dat er ruimte is voor onderling contact is de avond erop gericht om de sport uit te oefenen. Daarnaast wordt er vier keer per jaar op een zaterdag geschoten op de schietbaan van de Johannes Post kazerne in Havelte.

Per jaar organiseert la Mouche 2 nationale wedstrijden. In mei de pistoolwedstrijd om de Johannes Postbokaal en in september de geweerwedstrijd, het la Mouche parcours. Kortom een groot aantal activiteiten voor de doorgewinterde schutter. Om de vereniging verder uit te breiden zijn wij op zoek naar aanstormend (verenigings) talent. Binnen de vereniging is een enorme hoeveelheid “know-how” aanwezig, wat de leden graag willen delen.

Dus daarom: heb je interesse in de schietsport en wil je actief onderdeel uitmaken van onze vereniging, dan zijn wij op zoek naar jou! Belangrijk is dat je beschikt over een pro-actieve houding, een verklaring van goed gedrag en een gezonde dosis humor.

Aanmelden!

Klik hier om naar de contactpagina te gaan

-
-

Realisatie: Boersma Internet